dinsdag 28 december 2010

Vive La Fête!

Wij hebben veel tijd besteed aan het ontwerpen van het geboortekaartje. Welke vorm, lettertype, kleur of zwart/wit erbij. Hugo is  minimalistisch, ik wat frivoler...Dit is het resultaat geworden! Het leukste vind ik dat je er iets mee kan doen,"Vive La Fête!".Lang leve  het feest! Recycle en verknip het geboortekaartje tot een feestelijk vlaggetje om de geboorte van Sam met ons te vieren!

maandag 27 december 2010

Sneeuw-lamp

Bij het Zweedse merk 'The Snowroom" lijkt het alsof hun producten gemaakt zijn van poederachtige sneeuw, zo zacht en apart is de structuur van de lampen. De ontwerpers zijn zich erg bewust van het milieu. Het materiaal van deze lampen wordt daarom verkregen uit gerecyclede plastic flesjes. Helemaal leuk voor in Sammie's kamer!

zondag 26 december 2010

Dormez bien, Chocolat Chaud!

Hoe houd je een poes uit de babykamer? Niet dus! Ze mocht wel het ledikantje vast uitproberen op een groen dekentje...maar niet op de vers gewassen witte lakentjes!

Mobiel voor boven Sammie's bedje

Deze poppetjes zijn gemaakt van de engelen van Pippa D. Ik ben echt fan van deze ontwerpsters,die naast oude dekens ook postzakken gebruiken voor hun collectie. Ik heb er benen ingeknipt, een touwtje en een lintje met belletjes en voilà!

Mmmm, welk geboorte cakeje wordt het?

Wat anders dan de beschuitjes met muisjes....dit is het geworden! En nu maar hopen dat de visite er geen blauwe tanden aan over houdt!

zaterdag 18 december 2010

Familie Anne-Claire petit op visite in de sneeuw

Mooie gehaakte beestjes van Anne-Claire petit in het sneeuwlandschap van december.Als Sammie groter is kan hij hier heerlijk mee spelen, het is namelijk een kegelspel!

vrijdag 17 december 2010

Traditie voor kerstavond na de nachtmis

Prachtig wit!

Ik heb al een tijdje niet meer in mijn Renault 4 gereden...mijn buik past niet meer achter het stuur, haha! Maar zo gefotografeerd kan ik nog heel lang van haar genieten. En binnenkort kan ik er weer heerlijk in rond tuffen!