zaterdag 30 juli 2011

Fijn spelen







































Ik kan al heerlijk zitten in mn stoeltje.En het reuzenrad heeeeeel hard rond laten draaien!-Sammie-

donderdag 21 juli 2011

Achter Chocolat Chaud aan

We zijn lekker gaan wandelen in de buurt bij het huis. Normaal gaat Choco niet mee of volgt ze ons niet, maar dit keer hoorde we haar heel hard miauwen van boven. Stond ze boven op een hoge muur als een leeuw te brullen door het hele dal, haha! Waarschijnlijk zag ze ons lopen, vooral Sammie met z'n rode vestje aan.
Toen we weer terug gingen naar het huis, liep ze gezellig met ons mee.

Pappie opeten

Ik hou van lekker wild spelen en dan vooral neuzen opeten! Die van mijn pappie smaakt het lekkerst!-Sam-

Wat is Sammie groot!

Poserend voor het huis in z'n nieuwe Zara vestje, wat een ventje is het hè? Om op te eten, toch?

woensdag 20 juli 2011

Mmm slapies in Lyon

We zijn een dagje in Lyon! Onze favoriete stad met veel mooie winkels,bijzondere oude en nieuwe gebouwen, restaurants en een zwembad langs de Rhône, een prachtige dierentuin in een groot park, aardige Fransen, kortom daar moet je heen!
Terwijl het met bakken uit de lucht komt, doet Sammie toch even een hazeslaapje...!Haha 

dinsdag 19 juli 2011

Sam Olivier Tatin Stevens

Sammie's tweede naam is Olivier (op z'n Frans).Deze naam hebben we Sam gegeven omdat we die mooi vinden. In Frankrijk hebben we een 'verse' olijf geplant in 2008. De boom op zichzelf is al prachtig, maar de betekenis van vrede,liefde en trouw maakt het nog meer bijzonder!
Sammie straalt dit uit!

dinsdag 12 juli 2011

Sammie en Choco

Sammie en Choco zijn echt de allerbeste maatjes. Waar Choco gaat, volgt Sammie. En waar Sammie is, zie je Choco ook. Totdat Sammie aan Choco's staart gaat trekken.....

maandag 11 juli 2011

De vakantie is begonnen

Heerlijk buiten op het terras met mijn uil, Sophie la giraffe, m'n vintage rammelaar en achteraan mijn kip.Mijn vakantie is begonnen!-Sam-

zaterdag 9 juli 2011

Fijn in de draagzak

Heerlijk bij papa in de draagzak op het pad bij het huis in France! Zo kan ik alles zien en 'bounce' ik heerlijk op en neer bij elke stap!-Sam-

vrijdag 8 juli 2011

Even parkeren voor een flesje melk

Op een parkeerplek, fijn er even uit om een lekker flesje melk te drinken.Daarna nog even spelen en rondkruipen....de vakantie is begonnen! Nog 6 uurtjes en dan zijn we in 'Le Bénéfice'.

maandag 4 juli 2011

Sammie bij het CB

Woei wat ben ik groot,ik ben 6 maanden oud, 7 1/2 kilo en 71 cm lang.(foto bij CB gemaakt) -Sammie-

zondag 3 juli 2011

Picknick in Elswout

Samen met de Michiel, Monique, Mette (links op foto) en Femke hebben we een heerlijk middagje in Elswout gehad. Het zonnetje scheen, de kinderen waren fijn op de kleden aan het spelen, stokbroodje en bubbels mee...kortom erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

vrijdag 1 juli 2011

Sammie een half jaar!

Wat gaat de tijd toch snel en wat groeit Sam hard, 't wordt echt een ventje... Sammie is vandaag een half jaar oud! Hieperdepiep hoera voor onze allerliefste Sammie!