zondag 25 december 2011

Dominicuskerk in Amsterdam

Wij gaan al jaren naar Amsterdam waar Frank en Annelies met kerst zich inzetten voor de Dominicuskerk. Thuis- en daklozen, alleenstaande mensen die fijn samen willen zijn; kortom iedereen die er met kerst uit wil en een mooie middag/avond wil hebben is daar samen. Sammie heeft nu ook even mogen beleven wat wij er zo fijn aan vinden om daar even te zijn!

1e kerstdag

Er lagen cadeautjes onder de boom....die Sam al vaak had gepakt en door de kamer had geduwd... Nu mochten ze worden uitgepakt. De baboesjka's in de vorm van een sneeuwpop, pinguïn, vogel...kortom een jongen-versie is echt wel favoriet! 

zaterdag 17 december 2011

Sammie's eerste kerstboom

Sammie heeft met ons z'n eerste kerstboom uitgekozen. Wow, wat stonden er veel volle en dikke sparren te wachten om een mooi plekje in huis te krijgen. Sammie kreeg van de verkoopster nog een wollig schaapje om mee te spelen, zoet he? Als dat dat geen kerstgedachte is.....

maandag 5 december 2011

Pakjesavond, 5 december 2011

Sinterklaas heeft ook op pakjesavond mooie cadeautjes voor ons allemaal meegenomen.Maar het mooiste cadeautje voor Sam is toch wel het vest uit Chili, dat via oma Annelies uit France bij Sint en daarna bij Sam is gekomen. Prachtige kleuren, handgeborduurde en gevilte poppetjes en dieren erop! 

zaterdag 3 december 2011

Sinterklaas en zwarte pieten bij opa en oma

Sint en z'n pieten kwamen langs in Heino, zo leuk! Sam moest natuurlijk ook even bij Sint komen  en kreeg ook mooie cadeautjes. Dank-u-sinterklaasje!